Au Pair Jobs in Norway

Select from 6 au pair jobs – apply now!

Get Started
When can you start working as an au pair?

Au Pair i Ålesund ønskes

by Alexi • Ålesund, Norway
Hei, jeg heter Alexi og jeg leter etter en ny au pair som kan komme til vår familie i Ålesund. Dersom dette høres interessant ut håper og gleder vi oss til å høre fra deg! Takk for din interesse i denne stillingen! Send oss gjerne en melding. Håper å høre fra deg!
Duration 6-12 months

Au pair, gjerne allerede en som er i Danmark/ Nederland/ Europa.

by Myrth • Høvik, Norway
Vi ser etter en au pair som kan bli en del av vår familie! Vi ønsker en Aupair som har jobbet i en europeisk familie tidligere eller en ex-pat familie i Asia. Du bør ha en formell utdannelse gjerne innen pedagogikk, språk eller helsevesen. Vi bor utenfor Oslo og trenger noen som blant annet kan hjelpe med matlagning, renhold, vasking av klær og stryking samt koordinere og hjelpe med fire selvgående barn. Vi gleder oss til å høre fra deg! Send oss en melding for å få fortelle om din utdannelse, erfaring og motivasjon. Referanser vil bli kontaktet.
Duration 12+ months

Utadvendt og livsglad au pair søkes!

by Benedicte • Rælingen, Norway
Liker du å ta vare på barn? Høres det spennende ut å passe 2? Kunne du tenke deg å bo i Rælingen? Hvis svarene er ja, ja, ja, så er det en god sjanse for at du er den rette kandidaten for vår familie. Vi håper du sender oss en melding snart, og at du forteller litt om deg selv! Vennligst send meg en melding ved interesse.

Travel familie søker Au Pair

by Sudip • Oslo, Norway
Vi er for tiden på utkikk etter en au pair til vår familie. Vår ideelle au pair elsker å jobbe med barn, er ansvarsfull, god på å leke i tillegg til at hun/han ønsker å oppleve Oslo. Send oss gjerne en melding om dette høres ut som deg! Vennlig hilsen, Sudip. Om dette høres spennende ut, ber jeg deg om å sende meg en melding!

Vil du være au pair i Nesodden?

by André • Fagerstrand, Norway
Vi ser etter en au pair! Vi bor i Nesodden og trenger noen som kan hjelpe med å passe på 1. Vi gleder oss til å høre fra deg! Takk for din interesse i denne stillingen! Send oss gjerne en melding. Håper å høre fra deg!
Duration 12+ months

travel familie på 4 trenger hushjelp

by Øyvind • Oslo, Norway
Familie på 4 som trenger hjelp til matlaging og enkelt husarbeid noen ganger i uken. Vi har barn 50 % prosent av tiden, annenhver uke, så trenger ekstra bistand den uken.
Duration 3-6 months
Sign Up Today
It's quick & easy!
Get Started