Söker barnvakt/dagmamma till en liten flicka på 3 år.

2212 Kongsvinger, Kongsvinger

kr. 1 052 - 1 352 9 timer pr / uke

Denne jobben er ikke lenger aktiv.
Bli medlem for å få tilgang til de nyeste jobbene nær deg.
Hej!
Jag är en 33 år gammal ensamstående mamma som har en dotter på snart 3 år. På grund av att min dotter inte fått barnehage plats förrän i augusti så söker jag nu en flink och pålitlig dagmamma som kan passa min lilla flicka medan jag är på jobbet. Jag jobbar på Kongsvinger sykehus med arbetstid som är oftast mellan 8-16 men vissa dagar kan det blir lite extra långa dagar, så det är behov för flexibilitet. Vi bor rätt vid sjukhuset.
Jag söker efter en barnkär, pedagogisk och duktig barnvakt/dagmamma som jag kan känna mig trygg att lämna mitt barn med. Jag är ute efter en person som är ordentlig, omsorgsfull och pålitlig.
Du ska kunna laga enklare måltider och evt. hjälpa till med lättare hushållsarbete. Ikke rökare, giltigt politisttest önskas. Det är i första omgång önskvärt med varje dags passning de kommande 3 månaderna med möjligheter för passning av och till på helger. Om detta fungerar fint så kan vi bli eniga om framtida passning också. Ta gärna kontakt med mig om du är intresserad.
MM
Opprettet av Mia
25/06/2018

ØNSKET TILGJENGELIGHET

9 timer pr / uke
Starter Snart
ma. ti. on. to. fr. lø. sø.
Morgen
Ettermiddag
Kveld
Natt

Om familien

1 barn
Alder: Småbarn (1-3 år)

Ønsker

Ikke-røyker
Har egen bil
no_3380506