Jobs pour Jeunes Au Pair Norvège

Parcourez les 14 jobs disponibles pour Au Pair – Postulez dès maintenant!

C'est parti
Quand pouvez-vous commencer à être Au Pair?

Ansvarsfull og varm au pair ønskes!

de Cecilie • Hammerfest, Norvège
Jeg er på utkikk etter en au pair som er interessert i å bo og arbeide i Hammerfest. Du vil komme til å passe mine 2. Send meg gjerne en beskjed hvis dette har interesse, så jeg kan fortelle deg mer om min familie, i tillegg til mer om hva rollen innebærer. Send oss en melding for å få flere detaljer om jobben!

Vil du være au pair i Sola?

de Line • Tananger, Norvège
Hei, vi er en familie fra Sola som er på utkikk etter en au pair til 3 barn . Hvis dette høres interessant ut, så håper vi å høre fra deg snart! Takk for din interesse i denne stillingen! Send oss gjerne en melding. Håper å høre fra deg!
Durée Plus d'un an

Omtenksom og vennlig au pairs søkes!

de Kim Olav • Stabekk, Norvège
Liker du å ta vare på barn og vil bo i Bærum? Høres det spennende ut å passe 1? Kunne du tenke deg å bo i Bærum? Hvis svarene er ja, ja, ja, så er det en god sjanse for at du er den rette kandidaten for vår familie. Vi håper du sender oss en melding snart, og at du forteller litt om deg selv! Vennligst send oss en melding for å få flere detaljer om jobben!

Travel familie søker Au Pair

de Mike • Stavanger, Norvège
Hei kjære au pair! Vi leter etter en ansvarlig au pair. Du bør helst ha erfaring fra tidligere og referanser. Gleder oss til å høre fra deg. Ser frem til å høre fra deg.

Au pair søkes - bli en del av vår familie!

de Maria Ronness • Nøtterøy, Norvège
Hei kjære au pair! Vi leter etter en ansvarlig au pair. Du bør helst ha erfaring fra tidligere og referanser. Gleder oss til å høre fra deg. Vennligst send oss en melding for å få flere detaljer om jobben!
Durée 1 à 3 mois

Ansvarsfull og varm au pair ønskes!

de Bjørn • Horten, Norvège
Vi vil gjerne finne en au pair som blir en del av vår familie. Om du ønsker sjansen til å lære språket vårt og finne ut mer om kulturen vår, da håper vi at du ikke nøler med å sende oss en melding! Om du er den vi leter etter og du føler du matcher vår familie, ber vi deg om å søke snarest!
Durée Plus d'un an

Liten familie søker Au Pair

de Kjetil • Sandnes, Norvège
Hei kjære au pair! Vi leter etter en ansvarlig au pair. Du bør helst ha erfaring fra tidligere og referanser. I hovedsak trenger jeg hjelp til å hente / levere min 4 år gamle gutt i barnehage og lettere husarbeid / barnepass. Gleder oss til å høre fra deg. Høres dette ut som deg? Da ber vi deg om å sende oss en melding!
Durée Plus d'un an

Au Pair i Nedre Eiker ønskes

de Sandra • Solbergmoen, Norvège
Liker du å ta vare på barn? Høres det spennende ut å passe 1? Kunne du tenke deg å bo i Nedre Eiker? Hvis svarene er ja, ja, ja, så er det en god sjanse for at du er den rette kandidaten for vår familie. Vi håper du sender oss en melding snart, og at du forteller litt om deg selv! Høres dette ut som deg? Da ber vi deg om å sende oss en melding!
Durée 6 à 12 mois

På utkikk etter Au Pair i Kristiansand

de Malene • Kristiansand S, Norvège
Vi ser etter en au pair! Vi bor i Kristiansand og trenger noen som kan hjelpe med å passe på 2. Vi gleder oss til å høre fra deg! Ser frem til å høre fra deg.

Vi ser etter en au pair, helst en som allerede er i Norge som har tid igjen på aupair visumet sitt.

de Myrth • Høvik, Norvège
Vi ser etter en au pair som kan bli en del av vår familie! Vi bor i Bærum og trenger noen som blant annet vil ha ansvaret for å passe på 4. Vi gleder oss til å høre fra deg! Send oss en melding for å få flere detaljer om jobben!
Durée Plus d'un an

Aupair med erfaring med små barn ønskes!

de Ina • Fana, Norvège
Ønsker aupair til å passe baby på 6 mnd på dagtid i ukedager og noe pass til to barn på 1.5 og 2.5 år i helger og noe kveld. Varighet er litt opp til dere men minimum 3 mnd. Vi har en fra Danmark nå som reiser tilbake som avtalt 23.04.
Durée 3 à 6 mois

Familie på 5 barn søker en Au Pair

de Aqeel • Gjerdrum, Norvège
Vi ønsker en som har Islam som religiøst bakgrunn. Om du kan snakke Urdu,Farsi eller Norsk så er det en fordel. Engelsk er en absolutt krav! Ønsker gjerne at du har en referanse fra tidligere lignende arbeid og politiattest. Ta kontakt for mer detalijert info. Mvh Familien B.!
Durée Plus d'un an

Looking for a au pair in Oslo, Norway

de Sofia • Oslo, Norvège
I am looking for a au pair, i am a singel Mother with two boys 2 and 4 years and a dog that needs help with the daily routines and baby sitting. I have my own company and work a lot so i need someone that the kids feel safe with.
Durée Plus d'un an

Au pair in å Norwegian family with 2 children

de Therese Monsås • Molde, Norvège
We are a family of 4 and are looking for an au pair that is interested in living and working in Molde. You will live in our house and be a part of our family and family life. You will look after our 2 children that are in day care and school om day time. We have a large extended family that we want you to be a part of. We love to visit Spain, and we wish that our au pair will teach us a little Spanish. And maybe also join us for vacation? Please contact us for more information.
Durée Plus d'un an
Inscrivez-vous gratuitement !
C'est facile et ça ne prend que quelques minutes
C'est parti