Jobs pour Jeunes Au Pair Finlande

Parcourez les 12 jobs disponibles pour Au Pair – Postulez dès maintenant!

Quand pouvez-vous commencer à être Au Pair?

Au pairia haetaan - Kempele
NOUVEAU

de Ella • Kempele, Finlande
Pidätkö lapsista? Pystytkö pitämään huolta 2 lapsesta? Haluaisitko asua maassa Suomi? Jos vastaus kaikkiin kysymyksiin on kyllä, olet hakija meidän mieleemme! Lähetä viesti ja kerro itsestäsi. Lähetä viestiä, jos kiinnostuit tarjoamastani työstä.
Durée 6 à 12 mois

Luotettavaa, ystävällistä ja iloista au pairia etsitään

de Salla • Oulu, Finlande
Hei, olemme perhe kaupungista Oulu ja etsimme au pairia. Tehtäviisi kuuluu 3 lapsen hoitaminen. Lähetä viesti mikäli kiinnostuit perheestämme! Ota yhteyttä!
Durée Plus d'un an

Luotettava ja ystävällinen au pair saa paikan

de Maarit • Helsinki, Finlande
Käyttäjän Maarit perhe etsii au pairia. Haluathan asua maassa Helsinki ja pitää huolta 2 lapsesta. Jos olet kiinnostunut tästä työstä au pairina, lähetä viesti ja kerro itsestäsi. Odotan innolla yhteydenottoasi.
Durée 1 à 3 mois

Etsitään au pairia Ouluun

de Viivi • Oulu, Finlande
Hei! Etsimme luotettavaa ja oma-aloitteista ihmistä apukäsiksi perheellemme säännöllisesti muutaman kuukauden ajaksi ja myöhemmin harvemmin. Tarve on aluksi klo. 9-14 arkisin tunnin/pari päivässä/muutaman kerran viikossa. Sen jälkeen tarve on erikseen sovittuna iltaisin ja viikonloppuisin. Toivon, että sinulta luonnistuisi ainakin päivittäiset siivousaskareet kuten pyykkihuolto, tiskihuolto, ruoan valmistus, järjestyksen ylläpito sekä yhden pienen lapsen hoitaminen.
Durée 1 à 3 mois

Luotettava ja ystävällinen au pair saa paikan

de Oma • Vantaa, Finlande
Etsimme meille au pairia. Jos haluat oppia lisää kielestämme ja kulttuuristamme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Odotan innolla yhteydenottoasi.

Lähde au pairiksi!

de Minni • Espoo, Finlande
Asumme maassa Espoo ja etsimme meille au pairia. Lähetä viesti mikäli kiinnostuksesi heräsi. Terveisin, Minni. Odotan viestiäsi!

Lähde au pairiksi käyttäjälle Petra maahan Läyliäinen!

de Petra • Läyliäinen, Finlande
Hei, olemme perhe kaupungista Läyliäinen. Etsimme parhaillaan au pairia. Meillä on 2. Jos kiinnostuksesi heräsi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Odotan viestiäsi!

Haluaisitko au pairiksi maahan Kangasala?

de Mari • Kangasala, Finlande
Etsimme meille au pairia. Jos haluat oppia lisää kielestämme ja kulttuuristamme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Odotan innolla yhteydenottoasi.
Durée 6 à 12 mois

Eeva hakee au pairia

de Eeva • Vantaa, Finlande
Hei, olemme perhe kaupungista Vantaa ja etsimme au pairia. Tehtäviisi kuuluu 4 lapsen hoitaminen. Lähetä viesti mikäli kiinnostuit perheestämme! Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä.

Au pairia haetaan -

de Soria • Pilkanmaa, Finlande
Hei, olemme perhe . Etsimme au pairia ensi keväästä lähtien. Meillä on 2 lasta ja 2 kissaa. Lapset ovat 7 vuotiaita. Jos kiinnostuksesi heräsi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Yksityiskohdista voidaan sopia viestitse. Vastaan myös mielelläni kysymyksiisi.
Durée 3 à 6 mois

Lähde au pairiksi!

de Matilda • Turku, Finlande
Asumme maassa Turku ja etsimme meille au pairia. Lähetä viesti mikäli kiinnostuksesi heräsi. Terveisin, Matilda. Lähetä viestiä, jos kiinnostuit tarjoamastani työstä.
Durée 1 à 3 mois

Luotettavaa, ystävällistä ja iloista au pairia etsitään

de Mauri • Kintaus, Finlande
Pidätkö lapsista? Pystytkö pitämään huolta 4 lapsesta? Haluaisitko asua maassa Kintaus? Jos vastaus kaikkiin kysymyksiin on kyllä, olet hakija meidän mieleemme! Lähetä viesti ja kerro itsestäsi. Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä.
Durée 1 à 3 mois
Inscrivez-vous gratuitement !
C'est facile et ça ne prend que quelques minutes
C'est parti
Tu es là