Trabajos au pair en Suecia

Selecciona entre 10 trabajos au pair en Suecia – ¡Envía tu solicitud ahora!

Comenzar
¿Cuándo puedes empezar a trabajar como au pair?
de Alexandre • Trosa, Suecia
Vår familj söker en au pair som kan leva och bo med oss. Vi bor i Trosa och skulle vilja ha en au pair som hjälper oss en längre period. Om detta låter som något för dig ser vi fram emot att höra från dig. Skicka gärna ett meddelande vid intresse!"
Duración 6-12 meses
de Joakim • Stockholm, Suecia
Vi söker en omtänksam person som kan hjälpa oss med våra 1. Den perfekta personen för oss skulle stanna hos oss en längre period. Om du är intresserad och vill veta mer ser vi fram emot ditt meddelande. Om detta skulle passa dig är du välkommen att skicka ett meddelande. Tack!"
Duración 12+ meses
de Sofia • Karlstad, Suecia
Vår familj söker en au pair som kan leva och bo med oss. Vi bor i Karlstad och skulle vilja ha en au pair som hjälper oss en längre period. Om detta låter som något för dig ser vi fram emot att höra från dig. Skicka ett meddelande för närmare detaljer eller om du har några frågor."
de Karina • Solna, Suecia
Vi skulle väldigt gärna vilja ta emot en au pair i vårt hem i Solna, som bor hos oss i en månadr. Du skulle framförallt ta hand om våra 2 barn (4.5 år och 2 mpnader). Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad och vill veta mer. Skicka ett meddelande för närmare detaljer eller om du har några frågor."
Duración 1-3 meses
de Sara Marina • Västervik, Suecia
Jag söker en au pair som vill jobba och leva i Västervik. Du skulle då ta hand om mina 2. Om du är intresserad kan du gärna skicka ett meddelande, så kan jag berätta mer om vår familj och vad jobbet skulle innebära för dig. Tack för ditt intresse! Skicka gärna ett meddelande."
de Dolores • Stockholm, Suecia
Jag söker en au pair som vill jobba och leva i Stockholm. Du skulle då ta hand om mina 2. Om du är intresserad kan du gärna skicka ett meddelande, så kan jag berätta mer om vår familj och vad jobbet skulle innebära för dig. Skicka ett meddelande för närmare detaljer eller om du har några frågor."
Duración 1-3 meses
de Nina • Skurup, Suecia
Familj i lilla Skurup. 3 barn i åldrarna 11-5 år. Många djur."
Duración 1-3 meses
de Matilda • Karlskrona, Suecia
I början på 2019 väntar jag och min man tvillingar och eftersom jag sitter i rullstol skulle jag behöva lite extra hjälp med allt från tvätt till barnpassning. Idag klarar jag mig helt själv men med två små kan det vara skönt med lite extra hjälp när mannen jobbar. Både jag och min man jobbar med fastigheter, älskar långa promenader, jag älskar att laga mat och tar gärna hem gäster för middag! Du som kommer in i vår familj måste vara social, arrangerad och inte rädd för att träffa nya människor och såklart ha ett hjärta för barn."
Duración 12+ meses
de Jannie • Docksta, Suecia
Looking for an aupair for our two children age 1 and 3. we live on a farm in the North of Sweden, so its important that you enjoy animals and outdoor activity. we like to live a natural organic life. Feel Free to contact us with questions and we can share more about our family and the job."
Duración 6-12 meses
de Monica • Göteborg, Suecia
Vi söker en omtänksam person som kan hjälpa oss med våra 2. Den perfekta personen för oss skulle stanna hos oss en längre period. Om du är intresserad och vill veta mer ser vi fram emot ditt meddelande. Skicka gärna ett meddelande vid intresse!"
Duración 12+ meses
¡Regístrate gratis!
¡Es muy fácil y rápido!
Comenzar