Trabajos au pair en Suecia

Selecciona entre 6 trabajos au pair en Suecia – ¡Envía tu solicitud ahora!

Comenzar
¿Cuándo puedes empezar a trabajar como au pair?
de Salina • Sollentuna, Suecia
Vår familj söker en au pair som kan leva och bo med oss. Vi bor i Sollentuna och skulle vilja ha en au pair som hjälper oss en längre period. Om detta låter som något för dig ser vi fram emot att höra från dig. Tack!"
de Taran • Jönköping, Suecia
Jag söker en au pair som vill jobba och leva i Jönköping. Du skulle då ta hand om mina 2. Om du är intresserad kan du gärna skicka ett meddelande, så kan jag berätta mer om vår familj och vad jobbet skulle innebära för dig. Om du tror att du skulle passa kan du gärna skicka ett meddelande till mig."
Duración 6-12 meses
de Christian • Saltsjö-Boo, Suecia
Vi söker en erfaren Au-pair till vår familj i Nacka. Vi bor i ett fint hus beläget strax utanför Stockholm mot skärgården. Vi önskar hjälp med barnpassning dagtid och lättare uppgifter i hushållet så som städning, tvätt och trädgården framåt våren."
Duración 1-3 meses
de Christian • Saltsjö-Boo, Suecia
Vi är en familj från Saltsjö-Boo som söker en au pair som kan hjälpa oss med vardagssysslor och ta hand om barnen. Du stannar helst hos oss en längre period. Om du vill jobba hos oss i Saltsjö-Boo och tror du har vad som krävs för att ta hand om våra 1, kontakta oss! Skicka ett meddelande för närmare detaljer eller om du har några frågor."
Duración 1-3 meses
de Johan • Billesholm, Suecia
Vi är en familj från Billesholm som söker en au pair som kan hjälpa oss med vardagssysslor och ta hand om barnen. Du stannar helst hos oss en längre period. Om du vill jobba hos oss i Billesholm och tror du har vad som krävs för att ta hand om våra 3, kontakta oss! Med vänliga hälsningar,"
Duración 12+ meses
de Lyndsey • Djursholm, Suecia
Hej, vi är en familj från Djursholm som just nu söker en au pair som kan bo med oss en längre period. Du skulle då ta hand om våra 2. Om du vill bli en del av vår familj, skicka gärna ett meddelande. Vi ser fram emot att få veta mer om dig. Skicka ett meddelande om du är intresserad av tjänsten."
Duración 6-12 meses
¡Regístrate gratis!
¡Es muy fácil y rápido!
Comenzar