Au Pair Jobs in Denmark

Select from 6 au pair jobs – apply now!

When can you start working as an au pair?

Au pair mangles

by Ulrik • Kgs. Lyngby, Denmark
Kan du lide at passe børn? Lyder det spændende at passe 2? Kunne du tænke dig at bo i Kgs. Lyngby? Hvis svaret er ja, så er der en god chance for, at du er godt match for vores familie. Send os venligst en besked, hvor du fortæller lidt om dig selv. Send mig venligst en besked for at høre mere om jobbet. På forhånd tak!
Duration 12+ months

Au pair hjælp i hjemmet.

by Arnbjørn • Horsens, Denmark
Hjælp til rengøring og madlavning.
Duration 12+ months

Ingeniør i 22 år i samme firma.

by Arnbjørn • Horsens, Denmark
Har ansvar som ingeniør.
Duration 12+ months

På udkig efter au pair i København

by Mathilde • Valby, Denmark
Kan du lide at passe børn? Lyder det spændende at passe 1? Kunne du tænke dig at bo i København? Hvis svaret er ja, så er der en god chance for, at du er godt match for vores familie. Send os venligst en besked, hvor du fortæller lidt om dig selv. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Sød og tillidsfuld aupair søges til Familie I Randers omegn

by Natalie Alexandra • Langå, Denmark
Vi søger en erfaren aupair til at blive en del af vores familie, som indebærer 2 børn på 2 og 3, samt mor, far og hund. Vi har brug for en kærlig person som kan hjælpe med følgende. - hente og aflevere - madlavning - Diverse husholdningsarbejde Vi har gode faciliteter og respekterer at du også har brug for fritid og privatliv Kørekort er et krav. Vi er fleksible med opstartstodspunkt.
Duration 12+ months

Looking for an au pair for our family of six

by Esben • Frederiksberg, Denmark
We’re a heart warm, busy, Danish-German family of six looking for an au pair who would like to become part of our family for a year. If you’re keen to experience Nordic living in Copenhagen write us a message and we can get in touch!
Duration 12+ months
Sign Up Today
It's quick & easy!
Get Started
You are here