Au Pair Jobs in Belgium

Select from 11 au pair jobs – apply now!

When can you start working as an au pair?

Au pair gezocht voor het afhalen van de kids aan ‘t school, hulp bij huiswerk en ze eten geven.

by Mike • Kalmthout, Belgium
Au pair gezocht voor het afhalen van de kids aan ‘t school, hulp bij huishouden en ze eten geven.
Duration 6-12 months

Jonge au pair gezocht voor hulp tijdens schoolvakantie

by Bunch bv • Sint-Denijs-Westrem, Belgium
Vanaf 15 juli tot 15 augustus op zoek naar au pair voor onze 2 kinderen (2,5 jaar & 2 maand) . Graag rijbewijs en met de fiets kunnen rijden voor activiteiten. Idealiter Engelstalig .
Duration 1-3 months

Ervaren nederlandstalige au pair gezocht regio Antwerpen.

by Charlotte • Antwerpen, Belgium
We zoeken een au pair om onze 3 dochters 2 weken per maand (co-ouderschap) in de ochtend op te vangen en naar school te brengen alsook op te halen van school, te koken en te begeleiden met huiswerk tot in de vroege avond.
Duration 12+ months

Nanny gezocht 's morgens

by Leen • Hombeek, Belgium
Wij zoeken hulp voor onze kindjes (1j en 2.5j) vanaf 6u 's morgens, van maandag tem donderdag. Je helpt ze opstaan, aankleden, ontbijten en brengt ze naar de kinderopvang en school. School start om 8u30. Nadien soms wat huishoudelijke taken zoals opruimen, boodschappen, koken (niet dagelijks). Vanaf november soms ook naschoolse opvang vereist.
Duration 3-6 months

Betrouwbare Au Pair gezocht, Antwerpen

by Roxanne • Antwerpen, Belgium
Wij zoeken een betrouwbare, warme persoon met ervaring in de zorg van jonge kinderen.
Duration 12+ months

Ervaren au pair gezocht uit regio Waregem

by Pj • Sint-Baafs-Vijve, Belgium
We zoeken een betrouwbaar iemand die met voldoende discipline onze kids kan animeren en uiteraard ook de grenzen toont indien nodig. Wij hebben zelf een drukke job. Een handje hulp op het thuisfront is welkom om de periode van thuiswerk en anderzijds vakantie voor de kids te overbruggen. Uiteraard is een extra woordje uitleg zeker mogelijk! Tijdens onze vakantie zou het leuk zijn dat wij ook met een gerust hart eens een paar uurtjes kunnen genieten of eens ‘s avonds een uitstapje zonder de kids kunnen doen. Het zou dus ook mogelijk moeten zijn om 1 a 2 weken mee te reizen met ons in de 2 helft van juli.
Duration 1-3 months

Au pair Zonnebeke

by Mieke • Zonnebeke, Belgium
Alleenstaande mama van 3 kinderen (16,14,4) zoekt iemand die af en toe kan inslapen om de kleinste naar school te brengen en/of te halen. Ik werk onregelmatige uren in Brussel, vertrek soms heel vroeg (5u30), heb 1 x per week overnachting. Kamer ter beschikking. Ik heb 2 jaar een au pair gehad (2×, telkens voor 1 jaar wat t wettelijk minimum was). Zij woonde bij mij in en kreeg t zakgeld van 450 euro + kost en inwoon en verzekering. Salaris bespreekbaar. Ben je een student die hier wil logeren ipv een kot te betalen, meer dan welkom, of een oudere die ons al dan niet tijdelijk uit de nood wil helpen, eveneens meer dan welkom.
Duration 12+ months

Oppas gezocht voor kindje 2 jaar

by LVDS Management Co • Kortrijk, Belgium
Eenvoudige maaltijd klaarmaken voor zoontje & ouders + zoontje ophalen bij creche, eten geven & pyjama aandoen.
Duration 3-6 months

Lieve, ervaren nanny gezocht Sint-Martens-Latem

by Maarten • Sint-Martens-Latem, Belgium
Baby’tje komt juli 2024 Ze heeft al een broertje van 3 die al goed zijn olan trekt. Hij gaat naar school en zij na 6 maand naar de creche. Huishoudelijke ondersteuning (patatjes maken, samen spelen in de tuin, beetje opruimen, brengen en voeren…) interesse? Stuur een berichtje
Duration 6-12 months

Au pair gezocht regio Maaseik

by Jorn • Maaseik, Belgium
Beste, We zijn opzoek naar au pair 3 vasten dagen per week. Ook in de vakanties. We zijn beide zelfstandig.
Duration 12+ months

Oppas gezocht voor volgend jaar september

by Yana • Bassevelde, Belgium
Beste, Wij zijn mama & papa en zoeken een oppas voor ons zoontje in september 2024 voor 2 dagen in de week ( ik kan het een maand op voorhand zeggen welke 2 dagen verschilt soms ) Nu zoeken wij iemand die de 2 dagen van 7u tot 19u30 kan oppasen op onze baby van 8 maand. Indien intressse stuur me gerust een berichtje je zou ons super veel helpen!
Duration 12+ months
Sign Up Today
It's quick & easy!
Get Started
You are here