How it works
1
Join
Quick & easy sign up to get started.
2
Search
Browse local carers by a range of criteria
3
Connect
Contact & hire carers that match your needs
 
Luna.

Au Pairs — Belgium

Belgium
28 years old
Languages: Dutch, English

About Luna

Dag lieve kids & ouders!

Mijn naam is Luna, 28 jaar en wonende in Antwerpen.
Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door kinderen. Op 12 jarige leeftijd kreeg ik er 2 zusjes bij, ging ik veel babysitten en begon ik als jongvolwassene te werken als nanny. Later studeerde ik leerkracht lager onderwijs dat ik niet heb afgemaakt maar toch ben beginnen werken in een buitenschoolse opvang. Intussentijd gaf ik ook kampen voor kleuters en lagere schoolkinderen. Ook heb ik veel met paarden en kinderen gewerkt, wat een prachtige combinatie was, aangezien ik een echte dieren (paarden)liefhebster ben.
Recent heb ik samen met mijn partner 1 jaar en 7 maanden de wereld rondgereisd en heb hier en daar ook wel wat nanny jobs gedaan. Sinds onze terugkomst vorig jaar ben ik dan aan de slag gegaan in een heel leuk kinderdagverblijf waar ik mij ondertussen nog in bijschool door wekelijks naar school te gaan om zo mijn diploma te behalen.
Kortom, kinderen zijn echt mijn passie, waar mijn hartje naar uit gaat!
Ik werk fulltime maar ben nog op zoek naar een bij-jobje om 1 a 2 keer per week te doen. Zoals bv jullie kids na school op te vangen, te begeleiden, etc.
Hopelijk hoor ik snel iets van jullie!

Liefs
Luna
See translation

Details

Comfortable with Pets
Nonsmoker
Police Vetting

Want to learn more about Luna?
Sign up now for free - it only takes a few minutes.
View Full Profile