Gastfamilien in Norwegen

Wählen Sie zwischen 7 Gastfamilien in Norwegen - bewerben Sie sich jetzt als Au-pair!

Los geht's
Ab wann möchten Sie als Au-pair arbeiten?

Travel familie søker Au Pair
NEU

von Cathrine • Oslo, Norwegen
Vi er for tiden på utkikk etter en au pair til vår familie. Vår ideelle au pair elsker å jobbe med barn, er ansvarsfull, god på å leke i tillegg til at hun/han ønsker å oppleve Oslo. Send oss gjerne en melding om dette høres ut som deg! Vennlig hilsen, Cathrine. Om dette høres spennende ut, ber jeg deg om å sende meg en melding!
Dauer: 12+ Monate

Travel familie søker Au Pair

von Bjørn • Koppang, Norwegen
Vi er for tiden på utkikk etter en au pair til vår familie. Vår ideelle au pair elsker å jobbe med barn, er ansvarsfull, god på å leke i tillegg til at hun/han ønsker å oppleve Stor-Elvdal. Send oss gjerne en melding om dette høres ut som deg! Vennlig hilsen, Bjørn. Vennligst send meg en melding ved interesse.

Familie søker Au Pair

von Isis • Nordkisa, Norwegen
We are looking for an au pair to help us with our 2 kids and household chores. If you are interested, send me a message for more information.
Dauer: 12+ Monate

Au pair søkes - bli en del av vår familie!

von Alexander • Oslo, Norwegen
Vi ser etter en au pair som kan bli en del av vår familie! Vi bor i Oslo og trenger noen som blant annet vil ha ansvaret for å passe på 4 barn. Vi gleder oss til å høre fra deg! Send oss en melding for å få flere detaljer om jobben!
Dauer: 6-12 Monate

Vi søker en Aupair på Eide

von Elin • Eide, Norwegen
Vi ønsker noen til å passe barne hovedsakelig noen kvelder i uken.
Dauer: 6-12 Monate

Travel familie søker Au Pair

von Karoline • Oslo, Norwegen
Liker du å ta vare på barn og vil bo i Oslo? Høres det spennende ut å passe 3? Kunne du tenke deg å bo i Oslo? Hvis svarene er ja, ja, ja, så er det en god sjanse for at du er den rette kandidaten for vår familie. Vi håper du sender oss en melding snart, og at du forteller litt om deg selv! Vennligst send oss en melding for å få flere detaljer om jobben!

Søker aupair til hjelp med barna.

von Andrea Christina • Ilseng, Norwegen
Arbeidsoppgaver vil være å lage frokost og matpakker, bringing og henting av barn i barnehage, lage middag, rydde og vaske overflater der barna spiser og leker
Dauer: 3-6 Monate
Jetzt kostenlos anmelden!
Es ist kinderleicht und dauert nur wenige Minuten.
Los geht's
Du bist hier