Au Pair jobs i Sverige

Vælg mellem 6 Au Pair Jobs. Tilmeld dig allerede i dag!

Start
Hvornår kan du starte med at arbejde som Au Pair?

Au pair i Simrishamn sökes

fra Alex • Simrishamn, Sverige
Vill du jobba med barn? Tycker du det verkar spännande att hjälpa till med 2? Vill du testa på att bo i Simrishamn några månader? I så fall har du här den perfekta chansen att komma och bo hos oss. Skicka gärna ett meddelande och berätta mer om dig själv. Om du tror att du skulle passa kan du gärna skicka ett meddelande till mig.
Varighed 6-12 måneder

Regelbunden hemhjälp sökes i Borås, du behöver kunna laga mat och utföra hushållssysslor

fra Marie • Borås, Sverige
Hej, Vi letar efter en pålitlig, lättlärd och flexibel person som kan hjälpa oss på regelbunden basis 2-4 vardagar/vecka huvudsakligen runt 16:30-18:30. Start Januari 2021. Vi behöver hjälp med matlagning (vore jättekul om du kan laga annat mat än "typisk svensk" mat, middag är runt 17:30. I anslutning till matlagningen (före eller efter) önskar vi hjälp med hushållssysslor som hänga/vika tvätt, plocka i/ur diskmaskin, städa badrummen, dammtorka ytor m.m. samt fixa köket efter middagen. Vi har även 3 små tjejer, äldsta är 3 år, och tvillingar 1 år och 4 månader som vi vill ha hjälp att se efter ibland. Schemat kan variera veckovis och vi kan vara flexibla för dig och du är det för oss. Vi är ganska flexibla när det gäller antal pass och timmar i veckan men tänker oss runt 6-8h/vecka eller totalt drygt 30h per månad. Hör av dig om du tycker detta kan passa dig! Vänligen Marie
Varighed 3-6 måneder

En modern Aupair/Barnvakt Sökes till barnfamilj i idyllen på Kinnekulle!

fra Nathalie • Götene, Sverige
Hej Vi är en familj på 2 vuxna & 3 barn i åldrarna 2, 3 och 4år. Vi bor i ett stort hus på fantastiska kinnekulle bara ett stenkast från vattnet och kinnekullebanan som med snabbhet tar dig till både Mariestad och lidköping eller varför inte till Göteborg. Vi letar efter en student alt arbetslös som vill/planerar att plugga/jobba deltid och som vill bli en del av våran familj. Kanske vill du flytta hemifrån men har inte råd/hittar ingen bostad & älskar barn, då är detta ett perfekt tillfälle för dig. Vi erbjuder dig att få bo hos oss med fri tillgång till mat/boende och bil vid behov, du kommer att få egen entrédörr som leder in till ett sovrum med öppen planlösning till ett tv rum och egen toalett med handfat. Dusch måste delas med oss, vi har 2st så det finns alltid en ledig. Vi tänker oss en form av modern aupair, att du blir en del av oss, vi ska ha roligt tillsammans, känna oss trygga i varandra och vi vill inte ha en korttidslösning, ser gärna att du ska plugga minst 1 år gärna 3 och bo här under tiden. På dagarna pluggar du/jobbar extra/ fritid och på efm/kvällar på veckorna hjälper du mig med att hämta barnen på förskolan eller laga mat eller bara leka med barnen tills dom skall sova. Kanske tar vi bara en kaffe ihop eller spelar sällskapsspel, går en promenad, tittar på tv. En vanlig kväll går oftast bara ut på att se till så att alla barn får bada och äta, leka och busa eller läsa en saga och detta hjälps vi åt med. På helgerna är du planerad att vara ledig men ibland kanske vi behöver hjälp även då, jag kanske behöver åka och handla eller bara få lite egentid med sambon övern en middag. Men då är det efter att vi planerat utefter dina behov inte bara våra. Vi håller på att renovera sovrummet till delen du skall tänkas bo i och här kan vi tillsammans välja tapet både utefter din och våran smak. Vi vill att du skall känna dig hemma hos oss. Då måste ha enormt tålamod och vi ser gärna att du vistas med oss som familj i hela huset men att du ändå har ditt eget krypin. Vi ser också att du är, ansvarsfull, kärleksfull, rök och drogfri och gärna har körkort men inget måste, det är gångavstånd till både dagis och tågbana, vi kan också skjutsa om tid finns. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer om oss.
Varighed 12+ måneder

Academic family outside Göteborg, Sweden, looking for au-pair for two boys.

fra Fleur • Härryda, Sverige
We are looking for a nice au-pair to live with us and help us get our two boys, Michael, 6, and David, 4 to and from School/kindergarten every day. Normal aupair contract of 3500SEK/month (around 350€) and lodgning would be paid by us, and it is advantageous if you have a driving license, but not absolutely necessary as there are also buses. They would take about 60-75 min to school one-way though, and by taking a car half-way would save you about 20-30 min.
Varighed 6-12 måneder

Seeking au pair in Sweden/SKÅNE

fra Laila • Löddeköpinge, Sverige
Hi. We are seeking an au pair to join our family. We live in Sweden and we have three girls in age 2-7. We are looking for an au pair who add to this family. One of our daughters has specials needs so you need to be able to be with her too. You will be trained in how to handle this but your main focus will be with the two other girls. Driving license is a must
Varighed 6-12 måneder

Rolig, trevlig och omtänksam au pair sökes

fra Jens • Finspång, Sverige
Vår familj söker just nu en au pair. Du skulle då bo med oss i Finspång, Lotorp och ta hand om familjens 2 barn (8,12 år). Om du är intresserad och tror detta kan passa dig ser vi fram emot att höra från dig. Skicka ett meddelande för närmare detaljer eller om du har några frågor.
Varighed 6-12 måneder
Tilmeld dig gratis nu
Det tager kun få minuter!
Start
Du er her