Au Pair jobs i Norge

Vælg mellem 7 Au Pair Jobs. Tilmeld dig allerede i dag!

Start
Hvornår kan du starte med at arbejde som Au Pair?

Vi ser etter en au pair.

fra Merete • Oslo, Norge
Vi ser etter en au pair som kan bli en del av vår familie! Vi bor i Oslo og trenger noen som blant annet vil ha ansvaret for å passe på 2. Vi gleder oss til å høre fra deg! Send meg gjerne en melding dersom dette høres interessant ut!
Varighed 12+ måneder

Travel familie søker Au Pair

fra Jon Petter • Nesttun, Norge
Liker du å ta vare på barn? Høres det spennende ut å passe 3? Kunne du tenke deg å bo i Bergen? Hvis svarene er ja, ja, ja, så er det en god sjanse for at du er den rette kandidaten for vår familie. Vi håper du sender oss en melding snart, og at du forteller litt om deg selv! Vennligst send oss en melding for å få flere detaljer om jobben!
Varighed 12+ måneder

Trenger au pair

fra Lill • Bønes, Norge
Liker du å ta vare på barn og vil bo i Bergen? Høres det spennende ut å passe 2? Kunne du tenke deg å bo i Bergen? Hvis svarene er ja, ja, ja, så er det en god sjanse for at du er den rette kandidaten for vår familie. Vi håper du sender oss en melding snart, og at du forteller litt om deg selv! Vennligst send meg en melding ved interesse.
Varighed 12+ måneder

Vi søker en erfaren au-pair til en familie på 5, i Bergen.

fra Kirsti • Nesttun, Norge
Hei! Vi er en familie på 5, hvor det er 3 barn i alderen 1-4 år. Vår mellomste sønn på 3 år har barneautisme. Vi kan tilby gode boforhold med eget rom, stue og bad. På sikt vil det også bli oppført et anneks hvor au-pairen kan bo, med alle nødvendige fasiliteter. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.
Varighed 12+ måneder

Travel familie søker Au Pair

fra Live • Hemsedal, Norge
Hei kjære au pair! Vi leter etter en ansvarlig au pair som er klar for en utfordring. Vi har to aktive gutter på 3 år og 1 år. Du bør helst ha erfaring fra tidligere og referanser. Vi har en aktiv livsstil, med ski om vinteren og vannsport om sommeren. Gleder oss til å høre fra deg. Takk for din interesse i denne stillingen! Send oss gjerne en melding. Håper å høre fra deg!
Varighed 6-12 måneder

Single dad need Nanny or AuPair at Norway- Nesodden

fra Dzafer • Fagerstrand, Norge
SIngle dad need a AuPair or Nanny Have a daughter 7 year old. She live with me on part time.
Varighed 6-12 måneder

Au pair søkes - bli en del av vår familie!

fra Aino • Hamresanden, Norge
Hei, jeg heter Aino og jeg leter etter en ny au pair som kan komme til vår familie i Kristiansand. Dersom dette høres interessant ut håper og gleder vi oss til å høre fra deg! Vennligst send meg en melding ved interesse.
Varighed 6-12 måneder
Tilmeld dig gratis nu
Det tager kun få minuter!
Start
Du er her